Speciale coronapagina met veel HR-informatie

Sinds enige weken vind je op onze website een pagina met informatie en tools specifiek voor HR in tijden van corona: Ontwikkelingen op het gebied van HR. Wij verwijzen voor deze HR-informatie naar aanbod van deskundige partijen met wie wij samenwerken. Daardoor hebben jullie de meest up-to-date informatie.

Zo vind je er vanzelfsprekend informatie m.b.t. de NOW-regeling, zoals een samenvatting, een rekentool of een webinar. Ook informatie over onderwerpen als btw-tips, werkgeversaansprakelijkheid of reiskostenvergoeding kun je daar vinden.
Daarnaast is er bijvoorbeeld een modelovereenkomst collegiaal inlenen/uitlenen, een telefonische hulplijn van GIMD voor medewerkers/vrijwilligers of korting op een HR-academy.

Klik hier voor deze pagina ‘Ontwikkelingen op het gebied van HR’.

Nog een tip: maak vooral nu gebruik van het netwerk HR! Je vraag/verzoek of idee komt direct bij 322 HR-medewerkers in hun mailbox terecht. Log hiervoor in op www.goededoelennederland.nl / klik rechtsboven op je naam/ alleen bij de eerste keer: kies profiel aanpassen en klik de netwerken van je interesse aan /scroll naar het HR-netwerk. Nog geen lid van het netwerk HR, meld je hier aan. Login kwijt? Vraag ernaar via secretariaat@goededoelennederland.nl.

Deze HR-pagina is onderdeel van de algemene coronapagina 'Impact coronacrisis. Deze bevat actuele informatie over de ontwikkelingen relevant voor goede doelen. Ook staan er tips, links en nuttige informatie op allerlei gebieden.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop