Impact coronacrisis

laatste update 7 september

Het coronavirus en de maatregelen die wereldwijd worden genomen, hebben een grote impact op onze samenlevingen en ons gedrag. Ook voor het werk van goede doelen heeft het grote en directe gevolgen. Op deze pagina vind je actuele informatie over de ontwikkelingen relevant voor goede doelen. Ook bundelen we tips, links en nuttige informatie op allerlei gebieden. Houd deze pagina dus in de gaten voor meer informatie. Heb je zelf waardevolle tips of informatie? Laat het ons weten via info@goededoelennederland.nl.

NOW REGELING
De NOW wordt per 1 oktober verlengd met 3 tijdvakken van 3 maanden tot 1 juli 2021. De tegemoetkoming voor loondoorbetaling wordt in stappen afgebouwd. Alle informatie van de overheid over de NOW-regeling is hier te vinden. Je leest de actuele ontwikkelingen op het gebied van de ondersteuningsmaatregelen van de overheid op de pagina 'Overzicht financiële regelingen'. 

NIEUWS GOEDE DOELEN
Er zijn veel mooie initiatieven die laten zien dat Nederlanders bereid zijn elkaar te helpen. Nederland is saamhorig en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. Ook goede doelen en hun vrijwilligers zetten zich hier vol voor in. Zij zijn flexibel en creatief en passen hun werk zo aan dat ze hun opgebouwde expertise kunnen inzetten om mensen juist nu hulp en verlichting te bieden. Op goededoelen.nl publiceren we veel van deze initiatieven. 

Klap menu uit
Gerelateerd Nieuws

NOW-2, wat zijn de wijzigingen ten opzichte...

Minister Koolmees heeft de NOW-2 op 22 juni aan

Verlenging NOW-regeling

Het kabinet heeft de NOW-regeling verlengd om b

D2D-werving start langzaam weer op

Nu de coronamaatregelen van de overheid enigszi

Gerelateerde Ledenberichten

Speciale coronapagina met veel HR-informatie

Sinds enige weken vind je op onze website een p

Telefonische hulplijn van GIMD uitgebreid

De telefonische hulplijn van GIMD is in reactie