25-jarig jubileum

CONGRES VERKENNING VAN DE TOEKOMST

DATUM: 1 november 2019
LOCATIE: BIMHUIS, Amsterdam
PROGRAMMA: 13.00 - 16.30 uur
feestelijke borrel vanaf 16.30 uur

Dit jaar viert Goede Doelen Nederland haar 25-jarige jubileum! Al 25 jaar zijn we dé brancheorganisatie van goede doelen: het aanspreekpunt namens, voor én over goede doelen in Nederland. En een actieve vereniging waar leden graag komen, het belang van samenwerking voelen, invloed hebben en inspiratie opdoen.

Deze mijlpaal vieren we, samen met onze leden, samenwerkingspartners, leveranciers en medewerkers op 1 november in Amsterdam met een jubileumcongres ‘Verkenning van de Toekomst’. Met een afwisselend programma en inspirerende sprekers kijken we terug op 25 jaar Goede Doelen Nederland en de ontwikkelingen in de sector. Maar we verkennen vooral de uitdagingen van de toekomst. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel. We staan stil bij Artificial Intelligence (AI) en de vraag wat deze technologie voor goede doelen kan betekenen.

Voor uitgebreide informatie over het programma 'Verkenning van de Toekomst', lees je onder 'Innovatie'. 

 

SPREKERS

Alexander Rinnooy Kan Hoogleraar Economie en Bedrijfskunde UvA, tot voor kort lid Eerste Kamer voor D66, oud-voorzitter SER en als juryvoorzitter betrokken geweest bij de Transparant Prijs.
Bas Haring Hoogleraar Publiek begrip van wetenschap Universiteit Leiden, filosoof, schrijver en winnaar van de Duidelijketaalprijs 2016.
Jim Stolze

Expert AI, schrijver, haalde TEDx naar Nederland en ontving als dagvoorzitter Barack Obama op AFAS live

(mede mogelijk gemaakt door onze partner ABNAMRO)

Kim Coppes Ervaren dagvoorzitter en debatleider, oprichter en docent van ‘Leren Modereren’.

MUZIEK

Loek Dikker Pianist en componist voor symfonieorkesten, toneel, dans en films. Kreeg een Gouden Kalf voor zijn gehele oeuvre. Bekend van zijn jazzformatie ‘Het Waterland Ensemble’.

Loek Dikker treedt op met zijn Waterland Trio, met Jules Monen aan het slagwerk en Jacko Schoonderwoerd op contrabas.

David Kuijken Student klassiek slagwerk Conservatorium Amsterdam, verovert de wereld met marimba, wordt ondersteund door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Stel een vraag

Paulien Trapman

relatiebeheerder leden
020 - 422 99 77
Email
Bekijk ook
Gerelateerd Nieuws

25 jaar Goede Doelen Nederland

Dit jaar viert Goede Doelen Nederland haar 25-j

Gerelateerde bijeenkomsten
Jubileum congres 'Verkenning...

locatie: BIMHUIS, Amsterdam