25-jarig jubileum

Dit jaar viert Goede Doelen Nederland haar 25-jarige jubileum! Al 25 jaar zijn we dé brancheorganisatie van goede doelen: het aanspreekpunt namens, voor én over goede doelen in Nederland. En een actieve vereniging waar leden graag komen, het belang van samenwerking voelen, invloed hebben en inspiratie opdoen.

Deze mijlpaal vieren we, samen met onze leden, samenwerkingspartners, leveranciers en (oud)medewerkers op 1 november in het BIMHUIS in Amsterdam met een bijzonder congres over ‘goed doen’ nu en in de toekomst. Met diverse inspirerende sprekers kijken we terug, reflecteren we op vandaag en verkennen we de uitdagingen van de toekomst. Vooral aan het laatste willen we in het bijzonder aandacht geven. De samenleving verandert snel door de digitale transformatie. Goede Doelen Nederland wil samen met leden, samenwerkingspartners en experts de kansen en risico’s die deze digitale transformatie met zich meebrengt verkennen omdat dit ook grote invloed heeft op het werk en de positie van goede doelen. Voor uitgebreide informatie over het programma 'Verkenner van de Toekomst', lees je onder 'Innovatie'. 

Het programma van het congres op 1 november wordt in de komende periode verder uitgewerkt en ingevuld. Dit kunnen jullie vanaf vandaag volgen op deze pagina.

Stel een vraag

Paulien Trapman

relatiebeheerder leden
020 - 422 99 77
Email
Bekijk ook
Gerelateerd Nieuws

25 jaar Goede Doelen Nederland

Dit jaar viert Goede Doelen Nederland haar 25-j