Innovatie

Goede doelen organisaties staan voor veel uitdagingen. Deze hebben onder andere te maken met de enorme technologische innovaties die elkaar in hoog tempo opvolgen de afgelopen jaren. Voor goede doelen is het noodzakelijk om daarin mee te bewegen en zich continu te blijven ontwikkelen. Daarmee blijven goede doelen relevant.

Juist in fondsenwerving, de plek waar de middelen vergaard worden waarmee de organisatie haar doelen in de toekomst kan bewerkstelligen, is innovatie noodzakelijk. Alleen dan kun je als organisatie op de lange termijn in staat zijn om te overleven en te groeien.

Door samen te werken aan innovatieve oplossingen kun je als organisatie belangrijke stappen richting de toekomst zetten. Wij helpen onze leden daar graag bij. Met elkaar en met onze werkgroep innovatie volgen we de trends en inspirerende cases uit de sector en spelen we in op de uitdagingen van deze tijd. Met gezamenlijke innovatietrajecten tot gevolg. Zo zijn we nu met een aantal goede doelen aan het inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor gezamenlijke Blockchain oplossingen.

Stel een vraag

Christine van Blitterswijk

beleidsmedewerker Marketing & Fondsenwerving
020 - 422 99 77
Email
Bekijk ook