Workshops en dienstverlening

Naast de handreikingen biedt Goede Doelen Nederland in samenwerking met Partos en Governance & Integrity diverse workshops en trainingen aan. Doel is om organisaties te ondersteunen bij het inrichten en verder optimaliseren van het eigen integriteitssysteem en te helpen bij het naleven van de normen van de Erkenningsregeling. In 2018 is voor het eerst een workshopreeks integriteit georganiseerd.  De eerstkomende versie van de workshopreeks vindt plaats op 10 september, 9 oktober en 19 november 2019 (zie bij 'BEKIJK OOK' op deze pagina).

Nagenoeg dezelfde workshopreeks is ook gegeven bij Partos en ook deze zal in 2019 worden herhaald. Ook worden in 2019 trainingen aangeboden en vinddt er intervisie plaats (30 september). Daarnaast ontwikkelen Goede Doelen Nederland en Partos in 2019 een e-learning traject.

Op het moment stellen Goede Doelen Nederland en Partos een ‘dienstenpakket’ samen, waarbij ‘leveranciers’ worden geselecteerd voor onze leden. Heel handig als een organisatie niet zelf alles hoeft uit te zoeken. Denk hierbij aan partijen die een risicoanalyse kunnen uitvoeren, onderzoek kunnen doen, kunnen adviseren over een juiste strafoplegging of het moreel beraad binnen een organisatie kunnen begeleiden. Ook wordt bekeken of Goede Doelen Nederland en Partos samen een klokkenluiders-punt kunnen inrichten.

Gerelateerde Ledenberichten

Bijeenkomst Integriteit groot succes

Op maandag 22 oktober vond de bijeenkomst Integ

'Workshop integriteit boeiend en leerzaam'

Dat zegt Sigrid Attema van KWF Kankerbestrijdin