Workshop en cursus

Goede Doelen Nederland biedt leden in het kader van de Impact Challenge de mogelijkheid zich (verder) te ontwikkelingen als het gaat om impactgericht werken.
In samenwerking met MDF Nederland zijn begin 2020 twee nieuwe workshops doelrealisatie ontwikkeld voor verschillende niveaus. Zolang de workshops niet live gegeven kunnen worden als gevolg van de coronacrisis, biedt MDF deze online aan.  

1. WORKSHOP DOELREALISATIE: KENNISMAKING EN ONTWIKKELING TOC 
Deze is bedoeld voor diegenen die werken aan impact en kennis willen maken met de waarde van de ToC.
De workshop behandelt de achterliggende theorie van de ToC en haakt daarbij aan op een door de deelnemer meegebrachte casus. Tijdens deze workshop zal er ook een goed doel aanwezig zijn, dat uitleg geeft over de waarde van de ToC voor hun organisatie. Er wordt afgesloten met een ontwikkelvraag voor je eigen organisatie. Lees meer over de workshop op deze pagina onder DOCUMENTEN. 

2. WORKSHOP DOELREALISATIE: MONITORING EN EVALUATIE VAN DE TOC- VRAGENSESSIE 
Deze is voor diegenen die al ervaring hebben met een ToC en er binnen hun organisatie ook al mee werken.
De workshop gaat op basis van vragen van deelnemers in op instrumenten, methoden en technieken, die behulpzaam zijn bij het monitoren en evalueren van de ToC. Ook komt aan bod hoe je je organisatie effectief kunt inrichten zodat het impact en effect-denken gaat leven bij alle betrokken medewerkers. Lees meer over de workshop op deze pagina onder DOCUMENTEN. 

De kosten voor leden zijn € 135,- per workshop en voor niet-leden € 155, -.
Bekijk de details van beide workshops onder DOCUMENTEN op deze pagina. 

Je kunt je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl.

Beide workshops worden te zijner tijd live aangeboden en vinden dan plaats bij Goede Doelen Nederland. Mogelijk wil je beide workshops volgen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Documenten
Bijeenkomsten Archief