Onderzoeken

BRANCHESPECIFIEK BELONINGSONDERZOEK
Sinds 2010 voert de Human Capital Group tweejaarlijks een branchespecifiek beloningsonderzoek voor Goede Doelen Nederland uit. Organisaties die deelnemen krijgen kosteloos inzicht in de salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden van hun medewerkers ten opzichte van de Nederlandse beloningsmarkt en de eigen branche. Deelname is uiteraard niet verplicht. Vanaf 2014 kunnen ook Partos-leden aan het onderzoek deelnemen.  

De beloningsonderzoeken 2021, 2018 en 2016 zijn te vinden onder DOCUMENTEN (achter de inlog). Eerdere onderzoeken zijn op te vragen via info@goededoelennederland.nl.  

ONDERZOEK SALARISINDEXATIE
Human Capital Group doet jaarlijks onderzoek naar de salarisindexatie onder de leden van Partos en Goede Doelen Nederland. In de even jaren als onderdeel van het beloningsonderzoek en in de oneven jaren als apart onderzoek. 
In 2019 namen 86 organisaties aan het (apart uitgevoerde) onderzoek deel. 

De rapporten met de resultaten van het onderzoek staan op deze pagina onder DOCUMENTEN (achter de inlog).

BELONINGSONDERZOEK DIRECTEUREN
Goede Doelen Nederland vindt dat de wijze waarop de beloningen van directeuren tot stand komen, transparant moet zijn. Sinds 2005 heeft Goede Doelen Nederland daarom een beloningsregeling voor directeuren en doet jaarlijks onderzoek naar de salarissen van directeuren van goede doelen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Documenten
  • Alleen leden Beloningsonderzoek 2021
  • Alleen leden Rapport salarisindexatie 2020
  • Alleen leden Rapport salarisindexatie 2019
  • Alleen leden Beloningsonderzoek 2018
  • Alleen leden Beloningsonderzoek 2016
  • Alleen leden Rapport salarisindexatie 2017
Bekijk ook