Betalingsverkeer

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer. Goede Doelen Nederland helpt haar leden bij het volgen en het duiden van deze ontwikkelingen. Wij zetten ons in voor een efficiënt betalingsverkeer voor goede doelen met aandacht voor bestaande betaalmiddelen (bijv. Acceptgiro en korte rekeningnummers) en nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Naast belangenbehartiging richting de banken zijn de activiteiten van Goede Doelen Nederland gericht op de ondersteuning van leden in de vorm van kennisdeling. Maar ook technologische ontwikkelingen zoals blockchain, cryptocurrency, PSD2 komen aan de orde. Evenals innovaties in betaalmethoden zoals tikkie, QR-code, doorontwikkeling van iDEAL et cetera. Binnen Goede Doelen Nederland zet de Werkgroep Betalingsverkeer zich in voor optimale betalingsmogelijkheden voor goede doelen en hun donateurs.

De Academie is de plek waar we kennis delen en leren van elkaar. Hier vind je alle kennissessies, webinars, workshops en trainingen op het gebied van betalingsverkeer. Ook opnames van kennissessies kan je eenvoudig terug vinden in het archief. 

Klap menu uit
Gerelateerde Ledenberichten

Alternatief Acceptgiro dichtbij

De projectgroep ‘Betaalmethoden direct mail’ va

Testen alternatief Acceptgiro in volle gang...

De projectgroep ‘Betaalmethoden direct mail’ va

Werkgroep Acceptgiro gestart

Dinsdag 11 januari is de

Gerelateerde bijeenkomsten
Webinar: Mijn eenmalige gift...

locatie: Online via GoToWebinar