Betalingsverkeer

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer. Goede Doelen Nederland helpt haar leden bij het volgen en het duiden van deze ontwikkelingen. Wij zetten ons in voor een efficiënt betalingsverkeer voor goede doelen met aandacht voor bestaande betaalmiddelen (bijv. Acceptgiro en korte rekeningnummers) en nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Naast belangenbehartiging richting de banken zijn de activiteiten van Goede Doelen Nederland gericht op de ondersteuning van leden in de vorm van kennisdeling. Maar ook technologische ontwikkelingen zoals blockchain, cryptocurrency, PSD2 komen aan de orde. Evenals innovaties in betaalmethoden zoals tikkie, QR-code, doorontwikkeling van iDEAL et cetera. Binnen Goede Doelen Nederland zet de Werkgroep Betalingsverkeer zich in voor optimale betalingsmogelijkheden voor goede doelen en hun donateurs.

KENNISSESSIES
In samenwerking met Werkgroep Betalingsverkeer organiseren wij kennissessies over diverse ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer. Tijdens deze bijeenkomsten staan informeren, inspireren en leren van elkaar centraal. Houd onze agenda in de gaten voor de kennissessies op het gebied van betalingsverkeer.

Klap menu uit
Gerelateerde Ledenberichten

Door ‘Instant Payments’ supersnelle...

Een ‘Instant Payment’ is een overboeking in eur

IBAN Next per 1 januari 2020

Heb je nog steeds een 9-cijferig bankrekeningnu

Geldmaat wordt de nieuwe universele...

De geldautomaten van de banken gaan verdwijnen