Workshops Fondsenwerving Zakelijke Markt

Goede Doelen Nederland biedt in samenwerking met De Rake Zaak twee keer twee speciaal ontwikkelde workshops ‘Fondsenwerving Zakelijke Markt’ aan. De eerste workshop is een introductie op fondsenwerving bij bedrijven. Centraal staat de vraag: Hoe kom ik aan tafel bij een bedrijf? De tweede workshop zoomt in op een strategische samenwerking met bedrijven. Beide workshops zijn zeer interactief. Er wordt gewerkt op basis van ervaringen en praktijk van de deelnemers.

Goede Doelen Nederland biedt in samenwerking met De Rake Zaak twee keer twee speciaal ontwikkelde workshops ‘Fondsenwerving Zakelijke Markt’ aan. De eerste workshop is een introductie op fondsenwerving bij bedrijven. Centraal staat de vraag: Hoe kom ik aan tafel bij een bedrijf? De tweede workshop zoomt in op een strategische samenwerking met bedrijven. Beide workshops zijn zeer interactief. Er wordt gewerkt op basis van ervaringen en praktijk van de deelnemers. Reflecteren en oefenen gebeurt in kleine groepen met eigen cases aansluitend op de leerstof.
Data

  • 9 maart : workshop 1
  • 13 april : workshop 2
  • 11 mei : workshop 1
  • 8 juni : workshop 2

Je kunt deelnemen aan één of beide workshops. Voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden, klik hier.

OVER DE RAKE ZAAK
Suzanne van Esser is oprichter van ‘De Rake Zaak’. Na 15 jaar vernieuwende en zakelijke partnerschappen te hebben afgesloten bij o.a. Amref Flying Doctors en het Nederlandse Rode Kruis, is Suzanne in februari 2018 gestart met haar eigen onderneming De Rake Zaak. Suzanne werkt aan het opzetten van duurzame samenwerkingen, met impact voor zowel jouw organisatie als voor de private partners.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop