Webinar over leiderschap in crisistijd

ABN AMRO geeft op 1 juli een webinar 'Leiderschap in crisistijd' met Ben Tiggelaar (expert in leiderschap en verandering) en Marieke van Schaik (Algemeen Directeur van het Nederlands Rode Kruis). Op 1 juli van 15.30 tot 17.00 uur geeft ABN AMRO het webinar leiderschap in crisistijd. Het coronavirus en de maatregelen die wereldwijd worden genomen, hebben een grote impact op onze samenleving en ons gedrag.

ABN AMRO geeft op 1 juli een webinar 'Leiderschap in crisistijd' met Ben Tiggelaar (expert in leiderschap en verandering) en Marieke van Schaik (Algemeen Directeur van het Nederlands Rode Kruis).

Op 1 juli van 15.30 tot 17.00 uur geeft ABN AMRO het webinar leiderschap in crisistijd. Het coronavirus en de maatregelen die wereldwijd worden genomen, hebben een grote impact op onze samenleving en ons gedrag. Ook voor het werk van maatschappelijke organisaties heeft het grote en directe gevolgen. Tijdens het webinar komen vragen aan bod als: Hoe ga je als directeur hiermee om? Wat vraagt dit van je als bestuurder/toezichthouder van een goed doel? Om als organisatie optimaal te reageren op een dergelijke grootschalige crisis zijn oplossingen nodig, nieuwe ideeën en de flexibiliteit om te veranderen. Hoe zorg je ervoor dat de kansen weer volop gepakt kunnen worden?

Interesse? Aanmelden kan hier.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop