Update voor externe relaties

Al enige tijd bestond het voornemen om naast onze leden ook onze externe relaties regelmatig te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen de sector en nieuws vanuit Goede Doelen Nederland. Tot nu toe was er een steeds groter wordende lijst van externe relaties die de algemene nieuwsbrief voor leden ontving. Op 12 mei is daarom de eerste nieuwsbrief, die we Goede Doelen Nederland UPDATE noemen, naar ruim 290 externe relaties verzonden.

Al enige tijd bestond het voornemen om naast onze leden ook onze externe relaties regelmatig te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen de sector en nieuws vanuit Goede Doelen Nederland. Tot nu toe was er een steeds groter wordende lijst van externe relaties die de algemene nieuwsbrief voor leden ontving.
Op 12 mei is daarom de eerste nieuwsbrief, die we Goede Doelen Nederland UPDATE noemen, naar ruim 290 externe relaties verzonden. Zoals samenwerkingspartners, collega-brancheorganisaties, contacten bij de overheid, leveranciers, vakmedia en overige relaties. Politici ontvangen de UPDATE naar aanleiding van gesprekken en aangegeven belangstelling. De UPDATE wordt om de zes tot 10 weken verstuurd met berichten uit de twee laatste algemene nieuwsbrieven (voor leden) die interessant zijn voor externe relaties. Dus leden worden altijd als eerste geïnformeerd daarna de externe relaties.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop