Update collectieve inkoopsamenwerkingen    

Met 45 leveranciers hebben we collectieve inkoopafspraken gemaakt. Leveranciers bieden gereduceerde tarieven voor leden. Dat betekent dat jij als lid gebruik kunt maken van de kortingen die wij overeen gekomen zijn. Er is in 2018 weer veel gebruik gemaakt van de inkoopafspraken.

Elke leverancier heeft op onze website een eigen pagina. We bieden een brede variatie aan leveranciers aan op het gebied van: betalingsverkeer, ICT, facilitair, HR, marketing & fondsenwerving, media, opleidingen en postverzending.

Ben je tevreden over de diensten of producten van je leverancier en denk je dat andere goede doelen er ook baat bij kunnen hebben? Wij horen het graag van je!

In 2018 hebben we een aantal nieuwe inkoopsamenwerkingen toegevoegd: Agile Scrum Group, Boorsma Werkgevers Adviseurs, Dunck Loyalty Marketing, Seneca.

De inkoopsamenwerking met de volgende partijen is niet verlengd: Abovo Media, CM, Christal, HFM Talentindex, Social Blue. De inkoopvoordelen die wij met deze leveranciers voor de leden had afgesproken zijn daarmee komen te vervallen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Jojanneke Brinkman, relatiemanager inkoop via brinkman@goededoelennederland.nl of 06 - 31 93 21 16.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop