Terugkijken webinar over thuiswerken in coronatijd

Heb je het webinar over de gevolgen van thuiswerken in coronatijd gemist? Je kunt het nu terugkijken.

Tijdens het webinar werden de voor- en nadelen van thuiswerken besproken. Ook werd ingegaan op de betekenis van deze ontwikkeling voor ‘het werken’ in de toekomst. En werd de vraag beantwoord welke acties zinvol zijn om deze transitie succesvol door te komen.

Het webinar bevat o.a een filmpjes met:

  • Jitske Kramer, cultureel antropologe en één van de toonaangevende vernieuwende denkers, die een presentatie geeft over de huidige cultuurschok en wat het vraagt van onze organisatiecultuur in termen van samenwerken, omgaan met verandering en leiderschap.
  • Harald den Houter, Digital Workplace Sales Architect bij NTT Ltd Nederland die de laatste inzichten deelt uit hun jaarlijkse onderzoek naar de ‘intelligente werkplek’. Hij vertelt ons hoe wij ons aan de nieuwe werkelijkheid kunnen aanpassen.
  • Marijn van der Heide, adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen bij AWVN, sprak over de recente leden-enquête die AWVN onlangs heeft gehouden over thuiswerken.

Klik hier voor de pagina met de link naar het webinar. Je vindt hier – achter de inlog onder DOCUMENTEN - ook apart de presentaties en de video.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop