Seminar CBF over onderzoeksresultaten COVID en goede doelen

Op donderdag 27 mei van 14.00-15.30 uur gaan het CBF en De Radboud Universiteit graag in gesprek met goede doelen over de onderzoeksresultaten van drie onderzoeken die zij hebben uitgevoerd naar de impact van COVID-19 op goede doelen.

Tijdens het seminar bespreken we het verhaal achter de cijfers met elkaar. Wat zorgt ervoor dat sommige goede doelen harder geraakt zijn dan andere? Hoe creëer je veerkracht in tijden van crisis? Gloort er al licht aan het einde van de tunnel en wat vonden de onderzoekers het meest opvallend? Lau Schulpen en Luuk van Kempen van de Radboud Universiteit gaan graag met je in gesprek over de onderzoeksresultaten. Ook kan je vragen stellen over het onderzoek. In een interactief gesprek met onder andere Margreet Plug, directeur Goede Doelen Nederland en ervaringsverhalen van Make-A-Wish en Rhiza worden antwoorden op die vragen gezocht. Karl Raats, inspirator op het gebied van ondernemen en creativiteit, sluit de middag positief af.

Aanmelden kan hier (je ontvangt een bevestiging vanuit Eventbrite en een paar dagen voor het seminar de inlogcode en het programma van het CBF).

Klik hier voor het laatste rapport.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop