Reserveer Socutera zendtijd voor 2024

Socutera logo payoff 740x320

Onze leden kunnen vanaf woensdag 1 november Socutera zendtijd reserveren voor 2024.

Bij Socutera kun je als Erkend goed doel tegen minimale kosten een tv-spot uitzenden op NPO 1, 2 en 3. Onze leden krijgen voorrang op zendtijd en ontvangen een flinke ledenkorting. In 2022 trok een Socutera uitzendweek gemiddeld 1,5 miljoen kijkers.

Nieuw reserveringssysteem
Vanaf 1 november kun je als lid zendtijd aanvragen via ons nieuwe reserveringssysteem. Dit staat niet openbaar op onze site; leden krijgen toegang via een e-mail op woensdagochtend 1 november.

Door het nieuwe systeem verwachten we dat het reserveren sneller en efficiënter zal verlopen. Wees er wel snel bij, want de ervaring leert dat het jaar binnen enkele dagen grotendeels is volgeboekt.

Omdat de vraag naar zendtijd groter is dan het aanbod, is het in eerste instantie mogelijk om maar 1 uitzendweek te reserveren. Vanaf 5 december is het reserveren van een tweede week mogelijk (als er dan nog zendtijd vrij is). Leden krijgen naast korting, ook voorrang op niet-leden, zij kunnen pas vanaf 2 januari 2024 zendtijd reserveren.

Tarieven en uitzendmogelijkheden
Je kan kiezen uit een standaardweek met lange én korte spot, of een blokweek met alleen een korte spot. Bekijk de tarieven en uitzendmogelijkheden op onze site.

Meer weten?
Lees meer over Socutera of neem contact op met Amanda Meijerink via socutera@goededoelennederland.nl of 020 - 422 99 77 (werkdagen: dinsdag t/m vrijdag).

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop