Randstad over veilig werken in ‘het nieuwe normaal’

Veel mensen kijken uit naar het moment dat ze weer kunnen terugkeren naar hun werkplek. Maar net als in het dagelijks leven, krijgen we op het werk te maken met 'het nieuwe normaal'. Om te zorgen dat iedereen veilig en verantwoord weer aan het werk kan, zijn nieuwe regels nodig: voor fysiek afstand houden, extra hygiëne en persoonlijke bescherming. Niet alleen om medewerkers en leveranciers veilig te kunnen laten werken, maar ook om te zorgen dat klanten en bezoekers de organisatie veilig kunnen bezoeken.

In de paper ‘Veilig weer aan het werk’ beschrijft Randstad Nederland hoe je als organisatie in 10 stappen een eigen coronaprotocol opstelt. Beschreven wordt o.a. de inrichting van het kantoor, speciale maatregelen voor medewerkers met een verhoogd risico, thuiswerkprotocol en relevante wet- en regelgeving.

Randstad Nederland is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van uitzendservices. Leden krijgen korting op de tarieven van Randstad. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met Randstad of heb je personele vraagstukken (zowel vast als flexibel), neem dan contact op met Anton den Haan via anton.den.haan@nl.randstad.com of 06 - 57 11 57 67.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop