HR

Pensioendeskundige Daan Vis adviseert

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen. De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen.

De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Zo adviseert hij om tijdig met aanpassen te beginnen en niet te wachten tot alle details uitgewerkt zijn. Ook raadt hij aan om de O.R. of de personeelsvertegenwoordiging erbij te betrekken. En een derde advies is om te bekijken of je pensioenwensen veranderd zijn.

Je vindt in dit artikel ook de deadlines die je in de gaten moet houden voor dit onderwerp.

Klik hier voor het volledige artikel van Daan Vis van Bridge.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop