Oproep: leden gevraagd voor Werkgroep Integriteit

Goede Doelen Nederland stelt een Werkgroep Integriteit in om de ontwikkelingen op dit onderwerp te signaleren en een aanpak te ontwikkelen voor de manier waarop we hier als brancheorganisatie op kunnen inspelen. Dit stelt ons in staat om de brede ledenkring beter te ondersteunen in de verdere professionalisering op het gebied van integriteit.

Goede Doelen Nederland stelt een Werkgroep Integriteit in om de ontwikkelingen op dit onderwerp te signaleren en een aanpak te ontwikkelen voor de manier waarop we hier als brancheorganisatie op kunnen inspelen. Dit stelt ons in staat om de brede ledenkring beter te ondersteunen in de verdere professionalisering op het gebied van integriteit. Al jaren treffen goede doelen maatregelen om integer handelen binnen hun organisatie te optimaliseren om zo recht te doen aan allen met wie en voor wie zij werken. Integriteit staat ook hoog op de maatschappelijke agenda en blijft een mediagevoelig onderwerp.

De werkgroep besprekingen vinden vier keer per jaar plaats afwisselend live en online. De werkgroep bestaat in ieder geval uit:

  • Een aantal medewerkers van goede doelen (meld je vooral aan!)
  • Een aantal deskundigen vanuit de aanbieders van trainingen.
  • Afvaardiging vanuit Partos, Mariska Keizer.
  • Afvaardiging vanuit Goede Doelen Nederland, Anjelène van Vliet

Vind jij Integriteit ook een belangrijk onderwerp en wil jij bijdragen aan de werkgroep? Meld je aan bij Anjelène van Vliet via vanvliet@goededoelennederland.nl.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop