Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: SDIM – online marketing bureau

SDIM kantoor en medewerkers 2 600x300

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan met ledenkorting gebruik maken van de dienstverlening van SDIM.

SDIM is een full-service online marketing bureau. Dus zoek je operationele ondersteuning bij het optimaliseren van bestaande campagnes? Of bij het opzetten van losse (actie-) campagnes, SEO consultancy (voor het optimaliseren van de vindbaarheid van de website), copywriting, data of design? Of heb je behoefte aan een betrouwbaar en kundig bureau voor je gehele digital marketing strategie? SDIM staat voor je klaar met een team van ruim 70 ervaren en getalenteerde digital marketeers.

Ledenkorting
Leden betalen voortaan lagere tarieven voor de dienstverlening van SDIM. Als lid betaal je een gereduceerd uurtarief en maak je gebruik van korting op alle trainingen. Lees meer over de tarieven.

Maak kennis met SDIM
Nieuwsgierig naar wat SDIM voor jou kan betekenen? Schrijf je in voor de online kennismaking op 23 november van 13.00-14.00 uur. Tijdens deze sessie legt Jorn Staats van SDIM uit wat SDIM kan betekenen voor goededoelenorganisaties. Meld je hiervoor vrijblijvend aan via j.staats@sdim.nl.

Ervaringen van andere goede doelen
SDIM werkt al veel samen met goededoelenorganisaties. Een aantal van onze leden heeft via een referentie laten weten dat zij tevreden is over de kwaliteit en samenwerking met SDIM.

Wouter Klootwijk, (manager fondsenwerving & communicatie bij CARE Nederland):
“Ik ben met name tevreden over de kwaliteit van het werk en de manier waarop SDIM samenwerkt. Ook al zijn we niet een partij met een mega-budget, we voelen ons zeer serieus genomen; er is een grote mate van betrokkenheid. De terugkoppeling van resultaten en het geven van (proactief) advies is van hoog niveau. Wat betreft prijs- kwaliteit scoort SDIM goed. Ik raad SDIM dan ook ten zeerste aan!”

Wil je meer weten?
Aarzel dan niet om contact met SDIM op te nemen via Jorn Staats, (accountmanager bij SDIM). Dit kan via 06-11 429 772/023-7114401 (algemeen) of via j.staats@sdim.nl. Ook vind je hier meer informatie.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk hier de inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop