Marketing & fondsenwerving Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: Nexios – CRM-software voor fondsenwervers

Goede Doelen Nederland is een inkoopsamenwerking aangegaan met Nexios, leverancier van CRM-software voor goede doelen. Leden van Goede Doelen Nederland krijgen vanaf nu ledenkorting op bij Nexios.

Nexios heeft samen met goededoelenorganisaties de software zo ontwikkeld dat het aansluit bij de behoeften van fondsenwervers. De CRM-software van Nexios gebruik je voor fondsenwerving in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Je kunt doelgroepen selecteren voor direct mail, telemarketingcampagnes of gepersonaliseerde e-mails. De software ondersteunt de donor-journey: van welkomsttraject voor nieuwe donateurs tot behoud en win-back. Je kunt zelf online formulieren en e-mails maken en testen. Je hebt real-time inzicht in de conversie, waardoor continu bijgestuurd kan worden.

Lees meer over Nexios, hun diensten en tarieven voor leden (deze staan achter de inlog onder DOCUMENTEN). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maxim Kapteijns van Nexios via 0418 – 513 222 of maxim@nexios.com.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop