Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: Apployed - HR software voor personeels- en salarisadministratie

Apployed app voor medewerkers 600x300

Als lid profiteer je voortaan van ledenkorting op personeelsadministratie, verlofregistratie, salarisadministratie en aanvullende HR-services.

Maak kennis met onze nieuwe samenwerkingspartner: Apployed. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van HR-diensten zoals personeelsadministratie (waaronder uren- en verlofregistratie), tijdregistratie, salarisadministratie en aanvullende HR-services.
Apployed ondersteunt bij het beheren van je personeelsprocessen en het vereenvoudigen van administratieve taken. Zo regel je alles van A tot Z voor jouw medewerkers. En heb je tijdelijk een HR-specialist nodig, bijvoorbeeld wegens een zieke medewerker of zwangerschap? Ook dat kan je regelen via Apployed.

Ledenkortingen
Als lid van Goede Doelen Nederland betaal je bij Apployed voortaan de lagere tarieven voor leden. Lees meer over de diensten van Apployed en de tarieven voor onze leden (achter de inlog).
Apployed levert deze diensten aan zowel grote als kleine organisaties. Er geldt geen minimum aantal medewerkers om gebruik te kunnen maken van de software of de salarisdiensten van Apployed.

Demo
Neem voor meer informatie of een gratis demonstratie contact op met Bob van Nimwegen (consultant bij Apployed) via 010 - 478 28 78.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk de inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop