Inkoop

New Heroes verlaagt tarieven voor leden

New Heroes heeft per april 2022 de tarieven voor leden verlaagd. Leden kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief het programma afnemen voor alle medewerkers en vrijwilligers. Het New Heroes-programma heeft een contractduur van 36 maanden, waarbij staffelkorting van toepassing is. Hiermee krijgen je medewerkers onbeperkt toegang tot alle (meer dan 200) online trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, veerkracht en teamontwikkeling. De kosten per medewerker zijn afhankelijk van de grootte van je organisatie en vaak minder dan 10 euro per medewerker per maand.

Met het programma van New Heroes creëer je een leercultuur binnen de organisatie. Inbegrepen zijn onder meer een kick-off bijeenkomst voor medewerkers, ondersteuning door een implementatiecoach en een dashboard voor inzicht in het leergedrag.

Wanneer jouw organisatie het programma van New Heroes afneemt voor alle medewerkers krijg je daarbij, zonder extra investering, toegang tot het programma voor al je vrijwilligers.

Bekijk de aangepaste ledentarieven (achter de inlog). Wil je kennismaken met New Heroes, neem dan contact op met Rens Steenbakkers (contactgegevens hieronder).

New Heroes is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op de dienstverlening van New Heroes. Lees meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met New Heroes of wil je meer weten over het hun diensten en tarieven, neem dan contact op met Rens Steenbakkers via rens.steenbakkers@newheroes.com of 06 – 239 07 475.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop