Marketing & fondsenwerving

In 2023 nieuwe reeks workshops fondsenwerving zakelijke markt met Suzanne van Esser

Het afgelopen jaar organiseerden we een aantal interactieve live workshops over fondsenwerving met betrekking tot de zakelijke markt. In een reeks van drie complementaire workshops leerde je hoe je als fondsenwerver in gesprek kunt komen met bedrijven, hoe je vervolgens samen een impactvolle en duurzame samenwerking opbouwt en hoe jij persoonlijk het maximale uit een fondsenwervend gesprek kunt halen.

Het afgelopen jaar organiseerden we een aantal interactieve live workshops over fondsenwerving met betrekking tot de zakelijke markt. In een reeks van drie complementaire workshops leerde je hoe je als fondsenwerver in gesprek kunt komen met bedrijven, hoe je vervolgens samen een impactvolle en duurzame samenwerking opbouwt en hoe jij persoonlijk het maximale uit een fondsenwervend gesprek kunt halen. De workshops waren drukbezocht en werden heel goed ontvangen en dus bieden wij deze opnieuw aan in 2023.

De workshops worden gegeven door Suzanne van Esser, die ruim 15 jaar ervaring heeft met het afsluiten van succesvolle zakelijke partnerschappen bij o.a. Amref en het Nederlandse Rode Kruis. In februari 2018 is Suzanne gestart met haar eigen onderneming ‘De Rake Zaak’. Deze workshops zijn gebaseerd op de uitdagingen die Suzanne bij verschillende organisaties in de sector heeft opgedaan. Alle workshops zijn interactief en er wordt gewerkt met relevante praktijkcases en ervaringen uit het werk van de deelnemers (die op een vertrouwelijke wijze worden behandeld).

De reacties op de workshops van Suzanne zijn zeer positief. Jori Paschold van Jantje Beton zei over de eerste twee workshops: ’’Het waren twee hele complete workshops met genoeg diepgang, ruimte voor interactie en een perfecte mix tussen kennisoverdracht en oefeningen. Daarnaast faciliteert Suzanne geweldig. Discussies worden goed begeleid, er is voldoende ruimte om je visie te delen en de sfeer nodigt uit om actief deel te nemen. Echt een aanrader!’’

Voor een optimale leerervaring adviseren we je om alle drie de workshops te volgen, maar ze kunnen ook los van elkaar gevolgd worden. De workshops zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren fondsenwervers, maar ook voor business developers, accountmanagers en project/teammanagers die op zoek zijn naar actuele theorie, praktische handvatten en tools en relevante voorbeelden uit de praktijk. De drie workshops zijn:

1. ‘Hoe kom ik aan tafel bij bedrijven?’

2. ‘Hoe bouw ik een impactvolle samenwerking op met bedrijven en blíjf ik aan tafel?’

3. ‘Hoe haal ik meer uit mijn fondsenwervende gesprek?’

De workshops zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland, die tegen een gunstig tarief kunnen deelnemen. Voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden, klik hierboven op de titel van de betreffende workshop.

Laatste ledenberichten

MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop
DPG foto 740x320 met tekst
Uitbreiding inkoopsamenwerking DPG Media
Inkoop