Commissie HR zoekt uitbreiding, doe je mee?

Voor een goed functioneren van de vereniging zijn commissies onmisbaar. De commissie HR ontwikkelt, professionaliseert en ondersteunt het HR-beleid van de leden. Dit doet zij bijvoorbeeld door projecten en tools te ontwikkelen, kennisbijeenkomsten te organiseren en via onderzoeken en handboeken. Ook adviseert de commissie het MT van Goede Doelen Nederland.

Op het moment zijn de leden van de commissie Edwin van Gerwen (Rode Kruis), als voorzitter, Karin Hoevers (Longfonds) , Caroline van Kalsbeek (KNGF Geleidehonden), Barbara Lokker (Humanitas), Jan de Vries (Aidsfonds) en Jennifer van Vliet (Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC). Anjelène van Vliet begeleidt de commissie vanuit Goede Doelen Nederland.

De voorkeur gaat uit naar organisaties uit categorieën die nu nog niet vertegenwoordigd zijn, zoals bijvoorbeeld dieren, natuur & milieu, onderwijs, kunst & cultuur . En de stem van wat kleinere goede doelen horen we ook heel graag.

De commissie vergadert driemaal per jaar en organiseert jaarlijks twee ledenbijeenkomsten.

Hier vind je meer informatie over de commissie. Je kunt ook contact leggen met Anjelène van Vliet via vanvliet@goededoelennederland.nl of 06 - 52 34 50 47.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop