Aanbod 3F-Academy voorjaar 2022

De 3F-Academy biedt verschillende opleidingen, topcolleges en eendaagse workshops om je te (blijven) scholen op het gebied van fondsenwerving. Deze gaan in maart weer van start! Volg bijvoorbeeld op 12 mei de workshop Succesvol werven bij vermogensfondsen of op 17 en 31 mei de Oriëntatiecursus Fondsenwerving. Lees het programma van dit voorjaar. De opleidingen van 3F-Academy zijn gericht op het opbouwen van kennis over wervingsmethoden en -technieken.

De 3F-Academy biedt verschillende opleidingen, topcolleges en eendaagse workshops om je te (blijven) scholen op het gebied van fondsenwerving. Deze gaan in maart weer van start! Volg bijvoorbeeld op 12 mei de workshop Succesvol werven bij vermogensfondsen of op 17 en 31 mei de Oriëntatiecursus Fondsenwerving. Lees het programma van dit voorjaar.

De opleidingen van 3F-Academy zijn gericht op het opbouwen van kennis over wervingsmethoden en -technieken. En je leert dit planmatig in te zetten. De docenten zijn ervaren deskundigen uit het vak. Na het volgen van een van de Beroepsopleidingen Fondsenwerving ontvang je een erkendiploma Fondsenwerving én word je bijgeschreven in het Register Erkende Fondsenwervers bij REF.

3F-Academy is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven voor opleidingen, topcolleges en workshops. Lees meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met 3F-Academy of je aanmelden, neem dan contact op met Jeannette Panickar via info@3f-academy.nl of 0183 – 56 39 12.

Laatste ledenberichten

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg
Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Vrijwilligersmanagement
MDT nieuwe subsidie beschikbaar voor 2024
Maatschappelijke Diensttijd gaat door in 2024
Vrijwilligersmanagement
Handen op elkaar Alpina 740x320
Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend
Inkoop