Leden over de inkoopafspraken

Lees meer over ervaringen van leden met onze leveranciers.


Vogelbescherming Nederland over de samenwerking met onze leverancier DMCC:

"Onze DMCC Remote Privacy Officer is echt betrokken bij onze organisatie en helpt ons met het vinden van praktische en haalbare oplossingen voor privacy vraagstukken.


Vogelbescherming Nederland


Anneke Salden van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) over de samenwerking met onze leverancier Kentaa:

"Kentaa is een compleet platform, waarbij goed is nagedacht over de customer journey m.b.t. crowdfunding. Vanaf de kennismaking is de samenwerking goed geweest, zowel technisch als qua service. De Kentaa medewerkers zijn enorm klantgericht, enthousiast, geen vraag is te gek. Het is echt een topteam.’ Ze hebben intrinsieke passie, terwijl andere platforms vaak enkel een product verkopen. En Kentaa is niet duurder dan andere platforms."

Anneke Salden van de KNRM
Sandra Wolthers, projectassistent Simba Familiezorg bij SOS Kinderdorpen, over de samenwerking met onze leverancier TT3P:

"Voor Simba Familiezorg, een programma van SOS Kinderdorpen, heeft TT3P een 0-meting NTA 7516 (veilig mailen voor zorgprofessionals) uitgevoerd. Daarbij is onderzocht met welke voorwaarden Simba compliant was en aan welke voorwaarden nog moest worden voldaan. In het vervolg van de audit heeft TT3P geholpen met het vormen en documenteren van informatiebeveiligingsbeleid en heeft TT3P geadviseerd bij de implementatie van een veilige mailoplossing.
Wij hebben prettig samengewerkt met TT3P rondom onze informatiebeveiliging en het behalen van onze NTA7516 certificering."
TT3p cybersecurity
Lon Claessen, fundraiser bij Nationaal Fonds tegen Kanker, over de samenwerking met onze leverancier Whooz:

"We waren op zoek naar een partner op gebied van DM en adresvalidatie en hebben in Whooz meer dan dat gevonden. Whooz heeft een grondige aanpak en frisse kijk op hoe je als goed doel je DM-activiteiten kunt optimaliseren. Ze hebben op basis van onze eigen donateurs bestand een score model gebouwd voor heel Nederland, waarmee we ruim vier keer zoveel kans hebben om een donateur te vinden dan random. De resultaten zijn veelbelovend, niet alleen halen we een mooie response op de mailings, maar Whooz weet ook de 'veelgevers' te vinden door hun uitgebreide responseanalyses en scherpte van hun analistenteam. En dat voor een lagere prijs dan we gewend waren, dus al met al zijn we zeer tevreden!"