Twee nieuwe directeuren stellen wij graag aan je voor

Op 18 mei startte Caroly Houmes als directeur IJM (International Justice Mission) en per 15 juli startte Etelka Ubbens als algemeen directeur van het Diabetes Fonds.

Caroly Houmes nieuwe directeur IJM  (International Justice Mission)
In 2010 heeft Caroly Houmes IJM in Nederland opgezet en was tot 2017 directeur. Daarna heeft zij gewerkt als directeur van de Australische afdeling van IJM in Sydney. IJM zet zich in voor de bescherming van de meest kwetsbaren tegen geweld. Caroly bleef het werk van IJM Nederland op afstand volgen en start nu weer als directeur IJM Nederland.

Caroly: ‘We dienen met elkaar een belangrijke missie, namelijk de armsten van deze wereld beschermen tegen geweld. Zeker in deze coronatijd vallen miljoenen mensen ten prooi aan slavernij, uitbuiting en andere vormen van geweld. Ik vind het een voorrecht om, samen met het team, onze achterban, partners en al onze kantoren wereldwijd, veiligheid te brengen voor de meest kwetsbaren’.  

Bekijk hier de introductievideo van Caroly


Foto: Michaël Terlouw

Etelka Ubbens nieuwe directeur Diabetes Fonds
Op 15 juli is Etelka Ubbens gestart als de algemeen directeur van het Diabetes Fonds. Zij volgt Hanneke Dessing op. Etelka heeft in verschillende marketing en managementfuncties gewerkt bij Philips en veel ervaring opgedaan met innovatie, strategie en partnerships. Haar laatste functie was Global Head of Philips Direct Online en Senior Vice President. 

Etelka: ‘Ik ben blij om leiding te mogen geven aan het Diabetes Fonds. In Nederland hebben 1,2 miljoen mensen diabetes, een enorm aantal dat nog steeds groeit. Ik wil mij graag inzetten voor het voorkomen en genezen van deze ziekte. Het Diabetes Fonds heeft al veel bereikt met wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, in nauwe samenwerking met andere partijen. Ik kijk ernaar uit om hier verder aan bij te dragen’. 

Foto: Dracorubio studio

Laatste Nieuws
Meer nieuws