Seminar Forward Thinking Leadership stelt 100 gratis kaarten beschikbaar aan goede doelen

Het seminar Forward Thinking Leadership, dat 28 september 2018 in AFAS Live plaatsvindt, staat helemaal in het teken van vernieuwend leiderschap. Speciale spreker tijdens het seminar is Barack Obama. De voormalig Amerikaans president staat bekend om zijn inzet voor goede doelen. Daarom stelt Forward Thinking Leadership honderd gratis tickets beschikbaar aan goede doelen (twee per organisatie).

De organisaties achter het seminar willen op deze manier goede doelen inspireren, zodat zij zich nog effectiever in kunnen zetten voor onze maatschappij. Het ter beschikking stellen van gratis tickets is een initiatief van DenkProducties en AFAS Software. De organisatoren stellen tickets beschikbaar aan goede doelen, sociale initiatieven of bijzondere projecten die een bijdrage leveren aan een betere wereld.

“Wij vinden dat niet alleen bedrijven aanwezig moeten kunnen zijn tijdens het seminar, maar ook maatschappelijke organisaties. Voor hen is dit programma inhoudelijk heel relevant maar financieel niet bereikbaar. Vandaar dat we hebben besloten om honderd tickets beschikbaar te stellen”, zegt Hans Janssen van DenkProducties.

De organisaties achter het seminar hebben Goede Doelen Nederland gevraagd om deze oproep te delen met onze leden. 

Goede doelen kunnen zich vanaf 4 september hier bij DenkProducties inschrijven. De kaarten worden op 18 september toegewezen.

Meer informatie over het evenement vind je hier

Laatste Nieuws
Meer nieuws