Schrijf je nu in voor College Tour met Marc van Eck

Goede Doelen Nederland en Partos nodigen leden graag uit voor de vijfde editie van College Tour met Marc van Eck als hoofdgast. Dinsdag 3 juli 2018 vanaf 15.30 uur - 17.00 uur in De Balie, Amsterdam. Inschrijven kan via Eventbrite (alleen leden van Goede Doelen Nederland en Partos).

Marc van Eck is dé merkenspecialist van Nederland en weet alles over hoe je kunt bouwen aan je merkindentiteit. Organisaties zijn bewezen succesvoller als ze werken vanuit hun oerkarakter. Dat geldt ook voor goede doelen. Een sterke identiteit en overtuiging maakt uniek. In de praktijk kan het echter vrij lastig zijn om onderscheidend te zijn vanuit een merkpersoonlijkheid. Alle goede doelen houden zich bezig met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hoe kun je daarin onderscheidend zijn? En hoe communiceer je dat? Hoe kun je als organisatie geloofwaardig bouwen aan een merkidentiteit en van daaruit de verbinding zoeken met donateurs en andere stakeholders? Wil je hier meer over weten? Stel al je vragen aan onze hoofdgast van de vijfde editie van College Tour Marc van Eck. College Tour wordt gemodereerd door Kido Koenig.

College Tour (naar idee van NTR) is een interactieve netwerkbijeenkomst voor de communicatie professionals van leden van Goede Doelen Nederland en Partos.

Programma
15.00 Inloop
15.30 College Tour met Marc van Eck  
17.00 Netwerkborrel
18.00 Einde

Aanmelden
Inschrijven kan via Eventbrite (alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos). Dit is een bijeenkomst waarvoor wij een kleine eigen bijdrage vragen van 15 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje en een hapje.
 

Laatste Nieuws
Meer nieuws