Sara Vermeltfoort: nieuw hoofd beleid en verenigingszaken

Sara Vermeltfoort

Vanaf 15 augustus is Sara Vermeltfoort gestart als hoofd beleid en verenigingszaken bij Goede Doelen Nederland. Sara heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende brancheorganisaties en ze heeft 7 jaar gewerkt als regiomanager voor VNO NCW Brabant Zeeland.

In haar laatste baan heeft Sara als programmaleider/leidinggevende een organisatie opgezet die in 15 steden events organiseert op het gebied van zingeving en betekenisvol leven, iederal genaamd.

Sara: ‘’Goede Doelen Nederland voelt voor mij als een warm bad. Ik kom uit een gezin waar betrokken zijn en doneren aan goede doelen vanzelfsprekend is. Ik vind het mooi om op deze manier ook weer een bijdrage te kunnen leveren door te werken voor een breed scala aan organisaties dat zich inzet voor een betere wereld. Ik zie het als een uitdaging om ervoor zorgen dat de leden zich welkom en thuis voelen bij Goede Doelen Nederland. Samen met mijn team werk ik aan optimale belangenbehartiging, kennisdeling, toegespitste informatievoorziening en het creëren van netwerkmogelijkheden voor leden. Ik wil iedereen die wil sparren over een specifiek onderwerp of gewoon wil kennismaken uitnodigen om contact met mij op te nemen via vermeltfoort@goededoelennederland.nl’’.

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code