Reserveren zendtijd Socutera 2018 kan vanaf nu

De inschrijving voor zendtijd in 2018 is vanaf nu mogelijk. Socutera biedt goede doelen de mogelijkheid om tegen minimale kosten uit te zenden via NPO 1, 2 en 3. Een week uitzenden via Socutera bekent een bereik gemiddeld 1,5 miljoen kijkers.

Reserveren
Ben je van één van de collecterende goede doelen op het collecterooster 2018 van het CBF? Reserveer dan vóór 30 september a.s., want alleen dan ben je verzekerd van zendtijd tijdens de eigen collecteweek in 2018. Na 30 september worden alle niet-gereserveerde uitzendweken vrijgegeven en kunnen alle erkende goede doelen deze zendtijd reserveren.

Ben je niet één van de collecterende goede doelen? Dan kun je de ‘vrije’ weken uit het collecterooster reserveren. Uiteraard kun je altijd een aanvraag doen voor een week waarin een ander goed doel collecteweek heeft. Als dat goede doel in die week niet wil uitzenden via Socutera, dan staat het andere goede doelen vrij om die uitzendweek te reserveren.

Reserveren doe je door het invullen van dit online reserveringsformulier.

Mogelijkheden

Een standaardweek

  • één goed doel heeft één hele week zendtijd;
  • zendtijd gemiddeld 10,5 minuten;
  • aanleveren: één spot van 90 seconden en één spot van 30 seconden

Een blokweek

  • drie goede doelen delen één week zendtijd
  • zendtijd gemiddeld 3,5 minuten (per goed doel)
  • aanleveren: één spot van 30 seconden

Kosten
De kosten bedragen € 3.150 exclusief btw voor een standaardweek en € 1.500 exclusief btw voor een blokweek. Leden van Goede Doelen Nederland krijgen hierop respectievelijk € 495 en € 150 korting. In verband met de koepelvrijstelling krijgen leden geen btw berekend.

Heb je vragen? Kijk dan op www.socutera.nl, of neem contact op met Amanda Meijerink via socutera@goededoelennederland.nl of 020-422.99.77. 

Laatste Nieuws
Meer nieuws