Reserveer nu Socutera zendtijd 2019

Aandacht voor jouw organisatie op NPO? Reserveer vanaf nu een Socutera uitzendweek voor 2019! Socutera geeft goededoelenorganisaties met een CBF-Erkenning de mogelijkheid om tegen minimale kosten een spot uit te zenden via NPO 1, 2 en 3. Een uitzendweek bij Socutera levert je zo'n 1,5 miljoen kijkers op en je bespaart ruim 75% ten opzichte van de reguliere inkoopkosten.

Socutera is al ruim vijftig jaar een sterk, betrouwbaar merk. Bijna iedereen kent de naam Socutera en goede doelen maken dan ook graag gebruik van onze zendtijd. Socutera maakt zelf geen uitzendingen, alle spots worden aangeleverd door het goede doel zelf. Uiteraard is er een aantal criteria waar de spots aan moeten voldoen. Kijk voor meer informatie naar onze Voorwaarden en Aanleverspecificaties

Standaardweek of blokweek
In een Socutera standaardweek ben je als goed doel een week lang zichtbaar op NPO 1, 2 en 3. Gemiddeld vijf keer met een lange spot van 90-95 seconden op vaste momenten, en gemiddeld zes keer met een korte spot van 20-30 seconden op variabele momenten.

Bij een Socutera blokweek delen enkele goede doelen een week zendtijd. De korte spots van twee of drie organisaties worden gemonteerd tot één lange spot van 90-95 seconden. Deze uitzending is gemiddeld op vijf vaste momenten te zien. Daarnaast is de korte spot van ieder goed doel afzonderlijk twee keer op een variabel moment te zien.

Tarieven
Uitzenden bij de NPO via Socutera is een van de voordeligste manieren om een miljoenenpubliek te bereiken. Voor leden van Goede Doelen Nederland is het zelfs extra voordelig. Bovendien krijgen leden, in verband met de vrijstelling, geen btw berekend (niet-leden hebben geen btw-vrijstelling). 

Standaardweek
Leden: € 2.350
Niet-leden: € 2.950 excl. 21% btw

Blokweek
Leden: € 1.350
Niet-leden: € 1.500 excl. 21% btw

Reserveren
Alle uitzendweken voor 2018 zijn inmiddels gereserveerd. Zendtijd voor 2019 kun je vanaf nu reserveren via het online reserveringsformulier. Goede doelen die zijn aangesloten bij Stichting Collecteplan en collecteren volgens het SCP/CBF-collecterooster 2019 krijgen voorrang op zendtijd in hun eigen collecteweek.

‘Collecterende’ goede doelen
Als ‘collecterend’ goed doel kun je vóór dinsdag 2 oktober zendtijd in je eigen collecteweek reserveren. Na deze datum worden alle niet-gereserveerde uitzendweken vrijgegeven en kunnen alle erkende goede doelen deze zendtijd reserveren.

Niet-collecterende goede doelen
Als goed doel dat niet collecteert volgens het collecterooster kun je nu alvast de ‘vrije’ weken uit het collecterooster reserveren. Je kan ook een aanvraag doen voor een week waarin een andere organisatie hun collecteweek heeft - als dat goede doel in die week niet wil uitzenden, mag je die uitzendweek reserveren. Vanaf 2 oktober zijn alle niet-gereserveerde weken beschikbaar.

Heb je vragen? Kijk op www.socutera.nl, of neem contact op met Amanda Meijerink via socutera@goededoelennederland.nl of 020-422 9977 (algemeen nummer). 

Laatste Nieuws
Meer nieuws