Onze website goededoelen.nl is vernieuwd!

Goededoelen.nl is onze publiekssite voor iedereen die geïnteresseerd is in goede doelen en hun inzet voor een betere wereld. De website is sneller en heeft een nieuwe frisse vormgeving. De navigatie is gebruiksvriendelijk en de site schaalt nu automatisch met de grootte van je scherm of browservenster. Bovendien is de zoekfunctie sterk verbeterd. Zo kan de bezoeker nog sneller en beter de informatie vinden over goede doelen en de sector.

 

Op goededoelen.nl vind je betrouwbare informatie over goede doelen op één plek bij elkaar. Dit betekent dat goededoelen.nl informeert over de goede doelen en hun werk. De site volgt actuele ontwikkelingen in de goededoelensector en geeft inzicht in hoe goede doelen werken. Ook komen toezicht en verantwoording aan de orde: hoe is de branche geregeld bijvoorbeeld, wie houdt er toezicht op goede doelen en hoe zit het met de kosten?

Verder is er veel informatie over verschillende manieren van geven, zoals nalaten en schenken aan een goed doel. Ten slotte kun je ook terecht op goededoelen.nl voor informatie over werken bij goede doelen, vacatures of vrijwilligerswerk. De nieuwsbrief van goededoelen.nl blijft maandelijks verschijnen. Goededoelen.nl is ook op twitter te vinden, via @goededoelen.

Neem een kijkje op goededoelen.nl!

Laatste Nieuws
Meer nieuws