Nicole Mooij, nieuwe beleidsmedewerker Marketing en Fondsenwerving

Graag stellen we Nicole Mooij aan je voor. Nicole is op 17 augustus gestart bij Goede Doelen Nederland als beleidsmedewerker Marketing & Fondsenwerving. 

Nicole studeerde Kunstmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werkte vijf jaar bij het Holland Festival. Hier was zij verantwoordelijk voor de werving en het relatiebeheer van particuliere donateurs en organiseerde zij diverse bijeenkomsten voor donateurs en partners van het festival. Ervaring met de goededoelensector deed zij op bij Make-A-Wish Nederland waar zij zich als fondsenwerver verder ontwikkelde. Nicole kijkt er erg naar uit om haar ervaring nu in te zetten voor Goede Doelen Nederland/NLFL. 

‘Er is veel behoefte aan het uitwisselen van kennis en ervaring binnen de sector en daar draag ik graag aan bij door bijvoorbeeld minstens één keer per maand een inspirerende kennissessie voor marketeers en fondsenwervers te organiseren. Als contactpersoon voor marketing en fondsenwerving sta ik open voor ideeën en suggesties van leden, bel of mail mij hier gerust over.’

Nicole is te bereiken via 020-4229977 /mooij@goededoelennederland.nl 

  

Laatste Nieuws
Meer nieuws