Goede Doelen Nederland verwelkomt zeven nieuwe leden

We stellen graag onze nieuwe leden voor:

  1. Oasebos is een Nederlandse Stichting die in Costa Rica oerwoud koopt om het duurzaam te beschermen. Ze werken in Nederland uitsluitend met vrijwilligers.
  2. Haarwensen biedt jonge kankerpatiëntjes en kinderen met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep een mooi haarwerk, dat ervoor zorgt dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt
  3. Reumazorg Nederland zet zich in voor een goede belangenbehartiging voor alle mensen met reuma.
  4. Stichting Overleven met Alvleesklierkanker wil met Prof. dr. Casper van Eijck en zijn team nieuwe behandelmethoden vinden die het leven van de alvleesklierkanker patiënten kunnen verbeteren en verlengen.
  5. Stichting MD (“Myotone Dystrofie”) draagt bij aan het vinden van de oorzaak van en oplossingen voor MD en het dragelijker maken van het leven van MD-patiënten.
  6. Stichting Lekker Groen – De stad uit, wil kinderen en hun ouders bereiken die de natuurgebieden rondom de stad nu nog niet weten te vinden of zich er nog niet thuis voelen, die niet op een sportclub of bij de scouting zitten omdat daar thuis geen geld voor is.
  7. Lokale Fondsen Nederland stimuleert, informeert en ondersteunt lokale fondsen bij het verwezenlijken van hun maatschappelijke ambities door inspiratiebijeenkomsten, het verzorgen van presentaties en het delen van kennis.

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code