Ding ook mee naar de Impact Challenge Award!

Ook dit jaar wordt er een Impact Challenge Award uitgereikt! De Impact Challenge Award is een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen. De Impact Challenge Award wordt op 27 november uitgereikt tijdens het Impact Challenge Event. Doe mee!

Award
We zijn dus erg benieuwd naar de impact-ervaringen van jouw organisatie! Tot 19 oktober kan je een case indienen waarin je beschrijft wat je hebt geleerd over het vergroten van je impact. De enige voorwaarde is dat je iets geleerd hebt over het vergroten van je impact en dat je dit kunt vertalen naar een concreet advies voor collega organisaties. Twijfel je of jouw case geschikt is? Neem dan contact op met Susanne Eskens. Zij beantwoordt graag al jouw vragen over de Award en is te bereiken via susanne@susanneeskens.nl of 06- 14 54 86 62.

Prijs
De winnaar van de Impact Challenge Award krijgt de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO. Samen met hen bekijk je welke ondersteuning je nodig hebt om vervolgstappen te zetten in impactgericht werken. De overige finalisten worden door de Impact Challenge gekoppeld aan Avance Impact, MDF, Sinzer en Shape Your World voor een persoonlijke consult om de impact van hun organisatie nog verder te vergroten.

Klik hier voor aanmelding, spelregels en meer informatie.

Laatste Nieuws
Meer nieuws