De nieuwe Goede Doelen Gids komt eraan

In het voorjaar verschijnt er weer een nieuwe uitgave van de Goede Doelen Gids in een oplage van 5.000 stuks. Leden en aspirant-leden van Goede Doelen Nederland worden zoals altijd gratis opgenomen in de gids. Niet-leden kunnen desgewenst ook in de gids worden opgenomen, alleen als zij in het bezit zijn van de Erkenning. Aan deelname voor niet-leden zijn kosten verbonden.

We hebben de opzet en vormgeving van de gids gewijzigd. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen. Alle eindverantwoordelijken voor communicatie bij onze leden hebben een mail ontvangen met het verzoek gegevens aan te leveren. Voor het groeperen van de organisaties hanteren we de 8 categorieën van het CBF: Dieren, Gezondheid, Internationale hulp en mensenrechten, Kunst & cultuur, Natuur, milieu & wildlife, Onderwijs, Religie & levensbeschouwing en Welzijn. Achterin komt een alfabetische lijst met de organisaties. Bij iedere organisatie wordt zoals altijd de naam van de ‘verantwoordelijke nalaten’ mèt e-mail en telefoonnummer vermeld. Zo kan een geïnteresseerde rechtstreeks contact opnemen met de juiste persoon. Een handige gids dus voor mensen met interesse in schenken en nalaten aan goede doelen!

De gids wordt verspreid onder leden, goededoelenorganisaties, 783 bij KNB aangesloten notariskantoren en andere relaties. Daarnaast wordt de gids op diverse websites geplaatst zoals Netwerknotarissen.nl, goededoelen.nl, goededoelennederland.nl en TestamentTest.nl.

Wilt u ook in de Goede Doelen Gids? Dat kan al vanaf € 300 euro. Nog slimmer is om lid te worden. Lid worden en daarmee gratis in de gids kan namelijk al vanaf € 250. Neem contact op met Eveline Roux via 020-4229977. Reserveren kan via gids@goededoelennederland.nl voor 1 december a.s.

Laatste Nieuws
Meer nieuws