Danny Dubbeldeman nieuwe directeur van Amref Flying Doctors

AMREF Flying doctors

Danny Dubbeldeman is begin dit jaar gestart als directeur van Amref Flying Doctors. Zij volgt Patricia Vermeulen op, die aan de slag gaat als directielid op het hoofdkantoor van Amref in Kenia.

Danny heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van business development, onder andere in de farmaceutische industrie. De afgelopen zeven jaar hield zij zich als directielid en manager binnen Amref bezig met de ontwikkeling van impactvolle, strategische samenwerkingen en programma’s.

Danny Dubbeldeman: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in mijn nieuwe rol. Als grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie zetten we ons elke dag met veel passie in om de zorg in Afrika blijvend te verbeteren. We hebben de afgelopen jaren prachtige resultaten behaald, maar er is meer nodig en onze ambities zijn groot. In deze huidige economisch onzekere tijden moeten we alle zeilen bijzetten om onze doelen te behalen. Ik kijk ernaar uit om dat in goede banen te leiden. In de zeven jaar die ik nu voor Amref werk, heb ik zelf kunnen zien welk verschil we maken in de levens van meisjes en jonge vrouwen, en dat werkt heel inspirerend. Daar doen we het voor!”

Fotocredits: Amref Flying Doctors, Rogier Chang

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code