Alles over schenken en nalaten aan goede doelen in de nieuwe Goede Doelen Gids

De Goede Doelen Gids 2020 is uit. Met de gids wil Goede Doelen Nederland mensen en organisaties met hetzelfde ideaal met elkaar in contact brengen.

De gids geeft informatie over de fiscale wetgeving en verschillende manieren van schenken en nalaten. Daarnaast bevat de gids beschrijvingen van 203 erkende goede doelen, zowel van leden, als van een aantal niet-leden van Goede Doelen Nederland. De beschrijving van een goed doel informeert over de missie en de activiteiten van de organisatie. Ook is er contactinformatie opgenomen: per goed doel wordt het e-mailadres en het telefoonnummer vermeld van degene die kan worden benaderd als het over schenken en nalaten aan het betreffende goede doel gaat. Kortom, een handige gids voor mensen met interesse in schenken en nalaten aan goede doelen. De informatie over de goede doelen is bijgewerkt tot maart 2020. Voor alle goede doelen in de gids geldt dat zij een Erkend Goed Doel zijn of de Erkenning bij het CBF hebben aangevraagd.

De gids is inmiddels verstuurd naar leden, goededoelenorganisaties, relaties, charity desks van banken en alle notariskantoren. Daarnaast staat de gids online op o.a. goededoelen.nl, goededoelennederland.nl en netwerknotarissen.nl.

Wilt u exemplaren van de Goede Doelen Gids 2020 ontvangen, dan kunt u dit laten weten aan het secretariaat van Goede Doelen Nederland (020 4229977 /secretariaat@goededoelennederland.nl).

Laatste Nieuws
Meer nieuws