Vereniging

Vijf nieuwe leden Goede Doelen Nederland

Welkom

We verwelkomen vijf nieuwe leden. We stellen ze graag aan je voor.

Stichting Nepal heeft als missie het verbeteren van de leefomstandigheden en toekomstmogelijkheden van kinderen en maatschappelijk kwetsbaren in Nepal door de toegang tot onderwijs en gezondheidszorg voor hen te verbeteren.

Metakids wil dat iedereen weet wat metabole ziekten zijn. Bij duizenden kinderen veroorzaken de ziekten ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Metakids werft de noodzakelijke fondsen voor onderzoek en werkt samen met ouders, artsen, specialisten en onderzoekers.

Hartekind zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Hartekind financiert levensbelangrijk onderzoek, organiseert evenementen, ondersteunt initiatieven voor dit doel en geeft voorlichting aan ouders.

Stichting Natuurlijk Welzijn zet zich actief in voor het verbeteren van de positie en de integratie van alternatieve geneeswijzen met de reguliere geneeskunde, zogenaamde complementaire geneeskunde.

Het Nederlands Openluchtmuseum Al meer dan honderd jaar krijg je in het Nederlands Openluchtmuseum een inkijkje in het dagelijks leven van inwoners van Nederland. Vanuit de overtuiging dat geschiedenis ons kan verbinden, willen ze bezoekers inzicht geven in (gedeelde) geschiedenis. Met levendige presentaties maakt het museum geschiedenis relevant, voor nu en morgen.

Laatste nieuws

Default news listing image
SBF-partners passen samenwerking aan, in wisselende coalities verder
Belangenbehartiging
Default news listing image
Reparatie beperking giftenaftrek voor bedrijven bemoedigend
Belangenbehartiging
Default news listing image
Drie nieuwe leden Goede Doelen Nederland
Vereniging