Vereniging

Twee nieuwe directeuren stellen wij graag aan je voor

Ingrid Boots nieuwe directeur Hulp voor Helden, stichting KPPR
Ingrid Boots is afgelopen december gestart als directeur van Hulp voor Helden, stichting KPPR. Een stichting die zich al bijna 150 jaar inzet voor de mannen en vrouwen die elke dag weer klaar staan voor ónze vrijheid; de Nederlandse militairen, veteranen én hun thuisfront. Ingrid is nieuw in de wereld van goede doelen. Naast het doceren van marketing op MBO/ HBO niveau, heeft ze verschillende (internationale) marketingfuncties gehad bij bedrijven als Philips, Sony en Thales.

Ingrid: ‘Bij Thales heb ik kennis gemaakt met de wereld die marine heet, en heb ik het werk van defensie leren waarderen. Het voelt dan ook goed om mijn commerciële ervaring nu aan te wenden voor de (brood)nodige erkenning en waardering van onze helden. De enorme diversiteit aan werkzaamheden die daarbij komt kijken is geweldig. Aan de ene kant werk ik aan projecten die het welzijn van onze helden bevorderen. Aan de andere kant ben ik verantwoordelijk voor de wervingsinkomsten vanuit zowel de consumenten- als bedrijfsomgeving. Een droombaan die draait om inspiratie, in een omgeving die bruist van positiviteit.’

Jannemiek Evelo nieuwe directeur van CHOICE for Youth & Sexuality
Jannemiek Evelo is per 1 april gestart als directeur van CHOICE for Youth & Sexuality (CHOICE). Jannemiek is sinds 2016 werkzaam bij CHOICE, en is de afgelopen 4,5 jaar programma coördinator geweest. In deze functie heeft zij veel samengewerkt met de partners van CHOICE, jongerenorganisaties uit Azië en Afrika, en zich ingezet voor betekenisvolle jongerenparticipatie binnen het thema seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Ze heeft politicologie en internationale ontwikkelingsstudies gestudeerd.

Jannemiek: “De afgelopen jaren bij CHOICE hebben mij alleen nog maar meer gemotiveerd om mij in te zetten voor de seksuele en reproductieve gezondheid en rechten van jongeren. Deze rechten zijn het afgelopen jaar door de covid-19 crisis verder onder druk gezet. Daarbij wordt er nog veel te vaak over jongeren, in plaats van met jongeren gepraat. Het werken met onze partners heeft me de afgelopen jaren geïnspireerd en laten zien wat er bereikt kan worden als er wél naar jongeren geluisterd wordt. Of het nu gaat over inclusieve, kwalitatieve seksuele voorlichting, toegang tot anticonceptie en veilige abortus, of rechten voor LHBTI-jongeren, de komende jaren ga ik me er met CHOICE voor inzetten om te zorgen dat jongeren altijd een plek aan tafel hebben als het over hen gaat.”


fotograaf: Demi Duits

Laatste nieuws

Default news listing image
Reactie op Consumentenagenda 2023 EZK
Belangenbehartiging
Default news listing image
Goede doelen introduceren Mijn eenmalige gift hét alternatief voor de Acceptgiro
Vereniging
Default news listing image
Jaarverslag Commissie Normstelling
Zelfregulering