Vereniging

Online programma aanbod marketing en fondsenwerving in 2021

Ook in 2021 hebben we weer een gevarieerd en inspirerend online aanbod voor onze leden op het gebied van marketing en fondsenwerving. Kennis delen, inspireren, ervaringen uitwisselen en leren van elkaar staan hierin centraal. Komend jaar doen we dat in verschillende vormen: via webinars, Breakfast Clubs, Kijkjes in de keuken en kennissessies; je leest er hieronder meer over. Bekijk de agenda op onze website voor het actuele aanbod.

KIJKJE IN DE KEUKEN
Elke derde dinsdag van de maand, 16.00 uur
Goede Doelen Nederland zet Kijkje in de keuken van Nederland Filantropieland online voort. Elke derde dinsdag van de maand nodigen we een goed doel uit om over een actueel thema op het gebied van fondsenwerving te vertellen. Zo worden leden online samengebracht om elkaar met praktijkvoorbeelden te inspireren en ervaringen uit te wisselen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

BREAKFAST CLUB
Elke twee maanden op dinsdag, 08.30 uur
Eens in de twee maanden organiseren Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising een Breakfast Club. Een online rondetafelgesprek van 08.30 tot 09.30 uur, waarin je met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising in kleine groep ervaringen uitwisselt over actuele fondsenwerving thema’s. Een inspirerende start van jouw dag!

WEBINAR
Elke twee weken op donderdag, 10.00 uur
Het succesvolle webinarprogramma van Nederland Filantropieland gaat ook in 2021 verder. Elke twee weken op donderdagochtend organiseren we een webinar (voor leden en niet-leden) waarin een specifiek onderwerp centraal staat met aandacht voor ervaring uit de praktijk. Regelmatig komen er ook thema’s aan bod op het gebied van marketing en fondsenwerving.

KENNISSESSIE
Wanneer de actualiteit erom vraagt, organiseren we naast bovengenoemde programma’s online kennissessies via Zoom. Bijvoorbeeld om resultaten van een onderzoek te presenteren of nieuwe ontwikkelingen binnen een specifiek thema uit te lichten.

Agenda 2021
Kijk voor het actuele aanbod in de agenda op onze website. Indien je aangemeld bent voor onze berichten over marketing en fondsenwerving, dan ontvang je voor elke sessie een uitnodiging per e-mail. Ontvang je deze nog niet en zou je dit wel graag willen? Stuur dan een bericht naar: info@goededoelennederland.nl

Terugkijken
Webinars en kennissessies worden gewoonlijk opgenomen en zijn als lid hier achteraf terug te kijken (achter de inlog). Breakfast Clubs en Kijkjes in de Keuken worden niet opgenomen.

Hoe kiezen we de thema’s?
De inhoud van het aanbod stellen we samen met diverse commissies en werkgroepen. Voor het webinarprogramma is een eindredactie. Heb jij ook suggesties voor een onderwerp voor een van deze programma’s? Laat het gerust weten aan Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl

Laatste nieuws

Default news listing image
SBF-partners passen samenwerking aan, in wisselende coalities verder
Belangenbehartiging
Default news listing image
Reparatie beperking giftenaftrek voor bedrijven bemoedigend
Belangenbehartiging
Default news listing image
Drie nieuwe leden Goede Doelen Nederland
Vereniging