Nieuw in 2021: online Breakfast Clubs

Dit jaar introduceren Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising voor leden Breakfast Clubs. Eens in de twee maanden op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek van 08.30 tot 09.30 uur. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s. Je kunt je nu aanmelden voor de eerste editie op 2 februari die in het teken staat van fondsenwerving ambities 2021.

Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising hebben de afgelopen jaren diverse kennissessies georganiseerd op onder meer het gebied van grote giftenwerving en relatiemanagement. Vera Peerdeman en Hans Broodman van Nassau Fundraising zijn experts op het gebied van de uitdagingen waar goede doelen voor staan, met name op het gebied van grote giften zoals middle donors, major donors, erflaters. En ook via de implementatie van het Great Fundraising proces, ontwikkeld door Alan Clayton, helpt Nassau organisaties hun inkomsten uit fondsenwerving te vergroten. In 2021 zetten we deze samenwerking voort in de vorm van online Breakfast Clubs!

Reserveer Breakfast Clubs 2021 alvast in je agenda
De Breakfast Clubs vinden elke twee maanden plaats steeds op dinsdag van 8.30 – 9.30 uur via ZOOM. Gewoon vanuit je eigen (thuis)werkplek. Per keer is er plaats voor maximaal 20 personen. Deelname is gratis. Wil jij jouw dag ook inspirerend beginnen? Reserveer dan alvast de data van de Breakfast Clubs in 2021 in je agenda:

  • dinsdag 2 februari
  • dinsdag 6 april
  • dinsdag 1 juni
  • dinsdag 7 september
  • dinsdag 2 november

Laatste nieuws

Feiten en cijfers 2022
Goede Doelen in 2022: resultaten en betrokkenheid in beeld
Verkiezingsdebat
Goede Doelen Nederland kijkt tevreden terug op een geslaagd debat
Debat linkedin
Het Goede Doelen Verkiezingsdebat gemist?