Hoe voorkom je de gijzeling van jouw bedrijfssystemen? Laat je adviseren over cybersecurity

Goede Doelen Nederland is een samenwerking aangegaan met The Trusted Third Party (TT3P), specialist in cybersecurity diensten. TT3P helpt met het optimaal inrichten van informatiebeveiliging op het vlak van techniek, beleid, organisatie en mens. Zo kan het risico op gijzeling van bedrijfssystemen, bedrijfsgegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door onbevoegde derden aanmerkelijk worden verkleind. TT3P heeft oplossingen en ondersteuning beschikbaar voor zowel grote als kleine organisaties en is goed bekend met de bedrijfsvoering van goede doelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de flexibele inzet van een cybersecurity specialist, een cybersecurity scan of security awareness trainingen.

Speciaal voor leden van Goede Doelen Nederland gelden kortingen op de tarieven van TT3P. Voor management, directie en/of bedrijfsvoering biedt TT3P bovendien ter introductie een gratis beleidssessie cybersecurity. Voor lid organisaties die in het bezit zijn van een Erkenning categorie A, B of[MP1] C geldt een extra gereduceerd tarief voor het uitvoeren van een cybersecurity scan.

Voor meer informatie of het plannen van de gratis beleidssessie kun je contact opnemen met Patrick Jordens van TT3P via 088 - 38 38 38 3 of patrick.jordens@tt3p.nl.

Lees meer over TT3P, hun diensten en tarieven (deze staan achter de inlog).

Laatste nieuws

Default news listing image
Drie nieuwe leden Goede Doelen Nederland
Vereniging
Default news listing image
NVB-standaard voor de non-profit sector is een eerste goede stap
Default news listing image
Jan-Willem de Bruin gestart als projectcoördinator bij Goede Doelen Nederland
Vereniging