Reserveren zendtijd

1. Standaardweek
​Eén goed doel is één week zichtbaar met vijf uitzendingen (90-95 seconden) op vaste momenten + gemiddeld zes keer met een variabele spot (20- 30 seconden)

2. Blokweek
Enkele goede doelen zijn één week zichtbaar met een gecombineerde uitzending; de korte spots van elk goed doel worden aan elkaar gemonteerd tot één uitzending van 90-95 seconden. Daarnaast is de spot van ieder goed doel afzonderlijk gemiddeld nog twee keer zichtbaar op één van de NPO's.

Kijk voor meer informatie over de uitzendmogelijkheden en tarieven op deze pagina.  

Reserveren
Vanaf dinsdag 4 september kun je zendtijd voor 2019 reserveren via het online reserveringsformulier
Let op: goede doelen die collecteren volgens het SCP/CBF-collecterooster krijgen tot 2 oktober voorrang op zendtijd in hun eigen collecteweek.

Wachtlijst
Is de uitzendweek van jouw keuze niet meer beschikbaar? Dan zetten we je graag (geheel vrijblijvend) op de wachtlijst. Mail hiervoor naar socutera@goededoelennederland.nl onder vermelding van de uitzenddata (een uitzendweek loopt van zaterdag t/m vrijdag), met de organisatienaam en je eigen contactgegevens.

Stel een vraag

Amanda Meijerink

Socutera en bureaumedewerker
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Uitzendweek
    van
    t/m
  • Blok uitzending

Socutera reserveringsformulier

Weken die reeds gereserveerd zijn, kun je niet selecteren. De aanvraag via onderstaand formulier is onder voorbehoud van beschikbaarheid en de reservering is pas definitief na onze bevestiging.

Is de uitzendweek niet selecteerbaar, dan is deze reeds gereserveerd. Wil je op de wachtlijst? Stuur een mail naar socutera@goededoelennederland.nl
Zendtijd bij Socutera is uitsluitend beschikbaar voor goede doelen die in het bezit zijn van de Erkenning Goede Doelen en/of (aspirant-)lid zijn van Goede Doelen Nederland
Bv. PO-nummer of opdrachtnummer