Werk aan je integriteitssysteem met onze diensten

Wist je dat je via Goede Doelen Nederland gebruik kunt maken van 11 diensten op het gebied van integriteit? We hebben afspraken gemaakt over korting met 6 aanbieders; je kent hen mogelijk van de trainingen integriteit. De aanbieders zijn via een zeer zorgvuldige selectie gekozen.

Zo kan je bijvoorbeeld een analyse van je integriteitssysteem laten doen of een moreel beraad. Ook zijn er diensten als mediation, een waardensessie en het klokkenluidersmeldpunt. Met deze diensten – net als met de trainingen -  kan je je integriteitssysteem (verder) inrichten en optimaliseren. Ook helpen de diensten bij het naleven van de normen van de Erkenningsregeling op dit gebied.

Klik hier voor een overzicht van alle diensten (klik op de aanbieder voor meer informatie over de dienst).

Ook goed om te weten, je kunt met je vragen op het gebied van integriteit via de helpdesk terecht bij Maarten van Zwieten van Integriteit op Maat. Hij adviseert en traint al 13 jaar organisaties op het gebied van integriteit. Het eerste anderhalf uur advies is gratis. Klik hier voor informatie over Maarten en/of om hem een vraag te stellen.

Ledenberichten
Meer ledenberichten