Waar ga jij heen?

Ook dit jaar staan er weer vele interessante bijeenkomsten op de agenda, zowel vanuit onze commissies en werkgroepen als ook samen met onze partners. We hebben mooie series samengesteld die iedere fondsenwerver zou moeten volgen.

Zo organiseert werkgroep innovatie dit jaar een paar bijeenkomsten over innovatie. Op 12 juni is er een bijeenkomst over innovatieve ontwikkelingen in betalingsverkeer zoals PSDII en Blockchain. En in het najaar willen we een innovatiebijeenkomst organiseren gericht op de kleinere goede doelen.

Wil je alles weten over de ontwikkelingen in betalingsverkeer? Volg dan de bijeenkomsten met onze partner ABN AMRO. Op 22 mei komen zij alles vertellen over Tikkie Zakelijk en geven we meteen een update over de traditionele betalingsmiddelen. Op 12 juni zijn zij, tijdens de innovatiebijeenkomst, de spreker over Blockchain met een mooie casus van een van onze leden.

Is grote giften werving het onderwerp waar je meer over wil weten? Volg dan de serie 'Geïntegreerd relatiemanagement met grotere gevers' bestaande uit drie bijeenkomsten met Vera Peerdeman van onze partner Nassau Fundraising. Data: 29 mei, 3 juli en 20 september.

Verder werkt Werkgroep Binding aan een bijeenkomst over segmentatie in juni. En volgende week, op donderdag 19 april, kun je ook een bijeenkomst over binding bijwonen, georganiseerd door onze partner Sanoma, op het hoofdkantoor van Sanoma in Hoofddorp.

Speciaal voor de managers en eindverantwoordelijken marketing en fondsenwerving gaat Goede Doelen Nederland een overleg organiseren na de zomer. Een ‘save the date’ volgt nog.

Houd onze agenda in de gaten voor deze en alle andere bijeenkomsten en schrijf je tijdig in.

Meer informatie: Christine van Blitterswijk, vanblitterswijk@goededoelennederland.nl

Ledenberichten
Meer ledenberichten