Update PostNL contract

Veel leden maken gebruik van de aantrekkelijke tarieven die wij voor leden hebben afgesproken met PostNL. Over het contract met PostNL hebben we 2 updates te melden:

  1. Aangepaste tarieven
    Per 1/1/2021 is de jaarlijkse indexering van de tarieven toegepast door PostNL. Meer daarover lees je hier, achter de inlog, onder Ledenvoordeel.
  2. Voorbereidingen nieuw contract
    Ons 3-jarige contract met PostNL loopt af op 31 december 2021. Wij zijn begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe contract. Hiervoor hebben we jullie input nodig!
    Graag horen we wat de wensen en belangrijke aandachtspunten zijn voor het nieuwe contract. Volgende maand willen we dit inventariseren via een enquête. Deze enquête zal worden gestuurd naar leden. Ook gaan we een aantal klankbordgroepen instellen om de verwachtingen rond dit contract te inventariseren. De aanmeldingsmogelijkheid hiervoor volgt.
     

PostNL is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van postverzending. Leden betalen voordelige tarieven voor het versturen van post. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met PostNL of wil je meer weten over groene post, neem dan contact op met Philip Schellekens via philip.schellekens@postnl.nl of 06 - 51 61 36 71.  

Ledenberichten
Meer ledenberichten