Speciaal aanbod adverteren BNR Nieuwsradio en Financieele Dagblad

Na het succes van de BNR Nieuwsradio-actie van afgelopen voorjaar, zijn wij een langdurigere inkoopsamenwerking aangegaan met FD Mediagroep. Als lid kun je gebruik maken van een voordelig tarief.

Veel goede doelen maakten gebruik van het eerdere aanbod om tegen laag tarief radiospots op BNR uit te zenden. Voor 2021 hebben we met FD Mediagroep lage tarieven voor adverteren in het Financieele Dagblad en/of op BNR Nieuwsradio afgesproken. Dit keer dus voor radio én print. Bij het uitzendaanbod BNR zit ook een aanbod voor de productie van een radiospot. Door te adverteren bij de FD Mediagroep kom je onder de aandacht van 143.900 FD lezers per dag en 480.000 BNR luisteraars per week.

FD Mediagroep geeft leden forse kortingen op de toch al lage charitatieve tarieven die zij voor goede doelen hanteren. De ledentarieven vind je hier, achter de inlog.

Omdat de advertenties over het hele jaar verspreid worden, is het van belang dat je het uiterlijk 12 februari aan de FD Mediagroep doorgeeft als jouw organisatie gebruik wil maken van dit aanbod.

 

FD Mediagroep is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op de dienstverlening van FD Mediagroep. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken of meer weten, neem dan contact op met James Ford van FD Mediagroep via 06 – 45 69 6320 of James.ford@fdmediagroep.nl.

Ledenberichten
Meer ledenberichten