Socutera: nieuw tijdstip dinsdaguitzending

Socutera heeft vijf vaste uitzendmomenten per week op NPO1, 2 en 3. Daarnaast zijn er gemiddeld zes ‘on floating’ uitzendingen, dat wil zeggen dat de NPO de spots inzet, daar waar de programmering het toelaat.

Eén van de vaste Socutera-uitzendingen heeft een nieuw uitzendmoment. De uitzending van dinsdag, op NPO1, wordt verschoven van 12.50 uur naar de namiddag. De nieuwe uitzendtijd is 16.35 uur. Voorheen zat de uitzending naast Tekst TV, reclame en het 13.00 uur journaal. In de nieuwe programmering is Socutera te vinden naast Hallo Nederland van Omroep MAX. NPO verwacht zo hogere kijkcijfers voor Socutera te genereren. De wijziging is ingegaan per 1 februari 2016.

Onderstaand de vaste* uitzendmomenten van Socutera voor de spot van 90 seconden:

  • NPO 1 zaterdag ± 17.52 uur
  • NPO 2 zondag ± 16.51 uur
  • NPO 3 zondag ± 19.25 uur
  • NPO 1 dinsdag ± 16.35 uur
  • NPO 2 donderdag ± 13.20 uur

De korte spot (20-30 seconden) wordt doordeweeks uitgezonden op variabele tijdstippen, te bepalen door NPO, in samenhang met de programmeringsruimte.

*Dagen en tijdstippen zijn altijd onder voorbehoud. Op basis van het programmerings- en zenderprofileringsbeleid mag NPO wijzigingen aanbrengen in de geplande programmering. 

Uitzenden via Socutera is voor goede doelen een doeltreffende én voordelige manier om hun idealen te delen met een miljoenenpubliek. Een week lang uitzenden bij de publieke omroep is al mogelijk vanaf € 1350. Kijk voor meer informatie op www.socutera.nl

Ledenberichten
Meer ledenberichten